Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича

...
Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича
Коментари Харесай

Ето как изглежда новата съпруга на Кание Уест

Това, което Кание Уест умее най-добре, безспорно е да притегля интереса към себе си. Било то с някое брутално изявление или с обстоятелството, че още веднъж е фамилен мъж. 

Да, последното е самата истина. От Daily Mail научаваме, че рапърът се е оженил за чиновник от компанията си Yeezy. Въпросната му нова брачна половинка се споделя Бианка Ченсори.

Твърди се, че 45-годишният рапър и Бианка са си споделили " Да, вечно " на интимна частна гала, по време на която са видяни да носят брачни халки. Съюзът обаче не е легализиран, защото наподобява, че двойката не е подала брачно удостоверение, оповестява TMZ.

Кание е бил видян да носи халката си на среща за обяд по-рано тази седмица, като източници на уеб страницата настояват, че пръстенът символизира уговорката му към Бианка след церемонията.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и завършването на развода им
Издръжката, която Кание Уест ще би трябвало да заплаща след развода

Ким Кардашиян публично е неомъжена жена

Не е ясно от какъв брой време се познават или какъв брой време са се срещали, само че Бианка стартира работа за  компанията Yeezy на Kanye през ноември 2020 година Тя е посочена като началник на отдела по дизайн.

MailOnline се свърза с представители на Kanye за коментар, само че за момента към момента липсва подобен.

Миналия месец Кание отдаде респект на своята нова " брачна половинка ", като издаде песента " Censori Overload " -  игра с нейното фамилно име. В текста той разкрива, че са са пазили да нямат интимни контакти преди да се оженят, пеейки: " И Библията сподели, че не мога да върша повече секс " до брака ".

Що се отнася до Бианка Ченсори, ето и какво знаем за нея. По време на студентството си Бианка основава марката за бижута Nylon`s. Бизнесът стартира, когато тя и нейна другарка Ирен стартират да вършат чокъри и гривни с кристали Swarovski за себе си и за другари, преди да осъзнаят капацитета да основат магазин.
 Джулия Фокс, Кание Уест, Ким Кардашиян и в какви връзки са тримата
Какви са връзки в триъгълника Джулия Фокс - Кание Уест - Ким Кардашиян

Има ли драма, няма ли драма...

След като приключва, Бианка става съветник по дизайн за една година, преди да се запише като студент със компетентност архитектурен дизайн, където учи в продължение на три години.

След това тя приключва магистърска степен сред 2019-2020 година, преди да се реалокира в Лос Анджелис, когато получава и работа в Yeezy.

Новината за сватбата на Кание и Бианка идва малко, след като рапърът уреди развода си с Ким през ноември. Те се ожениха през 2014 година на обилна гала във Флоренция след три години връзка. Ким не е коментирала обществено новия брак на Кание, само че показа серия от загадъчни послания. В истории в Instagram тя написа: " Наистина съм в моята епоха на безшумно момиче, нямам какво да кажа. Просто доста работа. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР