Това, което излиза от доклада на Агенция Митници и ДАНС

...
Това, което излиза от доклада на Агенция Митници и ДАНС
Коментари Харесай

Депутати от БСП и ГЕРБ се счепкаха за контрабандата на цигари

" Това, което излиза от отчета на Агенция Митници и ДАНС ни карат да твърдим това нещо. Бойко Борисов ни подкани да обръщаме и кофите за отпадък и да броим цигарите без бандерол, с цел да се види, че сме преборили корупцията. Ама несъмнено пред Министерски съвет няма такива, само че към Женския пазар да вземем за пример има. Докладът на Агенция Митници, която е подчинена на финансовото министерство, установи, че има несъблюдение в събрания данък в границите на 50 млн. лв. за 2017 година ", съобщи Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

" Аз деликатно слушах сътрудника. Доклад на самостоятелна интернационална организация установи, че от 2010 до 2017 от 32% падаме на 6%. Анализът на приходите от акцизи Данък добавена стойност – от планувани 5 милиарда и 38 млн. лв. са събрани 4 984 млн. лв., само че в тях не се включват 84 млн. лв. трансфер за подкрепяне на земеделските производители ", сподели от своя страна Александър Иванов от ГЕРБ.

" Колко беше през 2017 година акцизната ставка за 1000 къса цигари и какъв брой беше през 2016 година ", попита Проданов своя сътрудник.

" Почти непроменена! Четем един и същи отчет и сътрудника не чете долния ред ", сподели още Иванов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР