Това, което искат хората, е държавата да функционира и политиците

...
Това, което искат хората, е държавата да функционира и политиците
Коментари Харесай

Дни преди изборите - как на базата на компромиси семейство е изградило успешен бизнес

Това, което желаят хората, е страната да действа и политиците да се обединят към общи дела. Но в последните две години на парламентарна рецесия те не откриват това. И довечера в рубриката " Вашият глас " поглеждаме с очите на гласоподавателите.

В стопанството в село Страшимирово семейство Родинови отглеждат над 150 сорта люти чушки. Произвеждат и разнообразни артикули от тях. Родители и деца постоянно са на друго мнение за едно или друго, обвързвано с работата. Но с взаимни отстъпки и общи ходове са построили сполучлива рецепта за бизнес и гледат в една посока. Така би трябвало да е и в страната, споделят те.

" Според мен страната би трябвало да действа, като един кошер - всеки да си знае работата и всеки да е спретнат и да знае защо е там. Както един бизнес, с цел да е сполучлив, той би трябвало да работи в синхрон във всичките си структури, с цел да е добър крайният артикул ", съобщи Христо Родинов.

Според семейство Родинови бизнесът в България е съществено обиден от неналичието на бюджет, както и на постоянен парламент, който да гласоподава закони.

" На мен ми липсваше почитание, приемливост, отговорност, положителният звук ", добави Дарина Родинова.

" В политиците виждаме единствено обиди, кавги, просто едно огромно разцепление, което разочарова хората по един или различен метод ", разяснява Христо Родинов.

За да действа и да се развива сполучливо бизнесът, би трябвало да има сложени постоянни основи, споделя Елена една от дъщерите.

" Липсата на държавно управление се отразява дотолкоз, че тези основи ги няма, с цел да можеш да се развиваш самоуверено и несъмнено ", споделя Елена Родинова-Костадинова.

Технологът във фермата - Стоян Костадинов, е оптимист, че ще има постоянно държавно управление след изборите.

" На българския народ му омръзна от неналичието на държавно управление и откровено се надявам, че всеки един ще отиде да гласоподава ", счита Стоян Костадинов.

Най-младият член в фамилията – Славена, се надява този път политиците да се обединят към обща задача и цели и да го покажат с действителни дейности.

" Аз може би не чакам единствено от държавното управление смяна. Аз чакам всички ние жителите на България да вървим в посока едно по-добро бъдеще за нас самите, по-добро бъдеще за родителите ни и надлежно за нашите деца ", сподели още Славена Родинова.

И на идните избори семейство Родинови ще гласоподават. Апелът им към всички е да не бъдат пасивни и да отидат до урните.

Автор: Петър Дойкински
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР