Това, което искаме на тези предсрочни избори е да обясним

...
Това, което искаме на тези предсрочни избори е да обясним
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Не отиваме на избори, а на референдум за бъдещето на България

Това, което желаеме на тези предварителни избори е да разбираем на българските жители, че не отиваме просто на едни избори, а отиваме на референдум за бъдещето на България. Това сподели пред Българска национална телевизия водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Искаме ли България да бъде унищожавана и убивана по метода, по който се случва към този момент 30 години? И в случай че продължаваме по този начин нас може след 10 години да ни няма на картата въобще. Пътят на България в последните 30 година е надолу – и в демографски проект, и в стопански проект “, добави Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ е безапелационен, че от цялата бъркотия би трябвало да завоюва българският народ. „ Политическите партии показват настроенията на една избрана каста от обществото. “

Тази настояща форма на държавност - подвластна извън, корумпирана, тя банкрутира, тя умря, безапелационен е Костадинов. „ Нас до момента постоянно са ни управлявали подвластни хора. “

Българският народ би трябвало да каже дали да продължи участието ни в НАТО, тъй като договорът, който е подписан, той е за 20 година, изясни Костадинов. „ Така че след 2 година ще би трябвало да кажем дали желаеме да останем в Алианса и това ще го решат българските жители “.

Основното, което ще разбираем на българските жители в хода на тази акция е, че от тях зависи всичко, а не както сега ни се изяснява, че от нас нищо не зависи, безапелационен е Костадинов. „ Аз не отивам на закуски в американското посолство, където да получавам указания в деня на съвещания, с цел да получа указания по какъв начин да бъде формиран кабинетът. Представяте ли си какво щеше да стане, в случай че това се беше случило в съветското посолство? ", попита Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР