Това, което говорехме през месеци, сякаш се потвърди в това

...
Това, което говорехме през месеци, сякаш се потвърди в това
Коментари Харесай

Хамид Хамид за изтеклия запис: Наблюдавахме пряко сериала Слуги на мафията

" Това, което говорехме през месеци, като че ли се удостовери в това директно лъчение. Видяхме същинското лице на задкулисието по какъв начин работи. Това са лейтенантите на мафията, които си разменят злословия ". Така депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид разяснява изтеклия запис на съвещанието на " Демократична България " в Народното събрание.

По думите му успеха не е за опозицията, а за на българските жители, които са разбрали по какъв начин действа ръководството на страната.

" Под миловидната угриженост за българските жители прозират персонални ползи, его, злоба към съдружните сътрудници - цяла България го видя това. Украйна, да вземем за пример, си има един доста прекрасен сериал - " Слуги на народа " и в действителност си има прислужник на народа - президентът Зеленски. Ние наблюдавахме през вчерашния ден в директно предаване сериала " Слуги на мафията ", сподели още Хамид.

Според депутата записът е осветлил по какъв начин " политическата олигархия привиква ръководещите ", с цел да им каже какво да приказват. Коментира още, че предлагането на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ е " трудоустройване на един провален министър на вътрешните работи, който да вдигне запорите на подсъдимите олигарси и да приключи личните си инспекции "

" От дебата през вчерашния ден разбрахме, че против този човек има инспекции в КПКОНПИ. Вие и един елементарен служител на реда не можете да станете, в случай че не визиите документи, че против вас има някакви инспекции. За ръководител на тази комисия този човек - все едно да назначите Митьо Очите за основен прокурор. "

Хамид Хамид счита, че Българска социалистическа партия задържа мандата поради КЕВР и за " замазване на гафовете ". Вървим към избори - безапелационен е той. По мотив желанието на Корнелия Нинова да върне третия мандат в средата на август, депутатът съобщи, че има решение на Конституционен съд от 1992 година, съгласно което мандатоносителят има една седмица да показа министър-предсдател и още седем дни да показа състав.

" Държавният глава няма потребност да я чака изобщо, може да приложи Конституцията, да си издаде декрет и да одобри нейните дейности като отвод да излъчи министър председател, да издаде декрет и да разпусне това нещастно Народно събрание ", посочи депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР