Това, което е важно е да тръгнем от принципите. Видях,

...
Това, което е важно е да тръгнем от принципите. Видях,
Коментари Харесай

Николай Денков: Трябва ясно да се дадат гаранции, че няма да има някакви чистки

„ Това, което е значимо е да тръгнем от правилата. Видях, че има терзание от някои от изявленията, правени по тези нощни записи . Това, което е значимо да подчертая е, че постоянно съм следвал това, което написа в законите. Трябва ясно да се дадат гаранции, че няма да има някакви чистки “, сподели номинираният за министър председател от ПП-ДБ акад. Николай Денков.

Разговорите не са в ледена ера, няма обаче и слъчневи лъчи, които да разтопят ледовете, сподели Мария Габирел

По думите му може да се мисли в посока експертен кабинет с ГЕРБ. 

„ То да е задоволително и с двамата, които носим политическата отговорност – и от страна на Мария Габриел, и от моя страна. Не е толкоз значимо кой е предложил един или различен човек и дали е бил в един или различен кабинет. Важно е индивидът да си схваща от работата. Не би трябвало някой да бъде изключен единствено тъй като е показан от някой различен “, разяснява акад. Денков. 

Мандатоносителят е на ход – да търси и откри поддръжка, съобщи тя

Според него би трябвало да е ясно кой носи политическата отговорност. 

„ Неприемливо е да се появят едни специалисти, за които никой не носи отговорност и след което да се окаже, че те се подчиняват на външни фактори отвън екипа на Министерския съвет. Този кабинет би трябвало да работи като екип, тъй като другояче ще стане като орел, рак и щука и ще дърпа в разнообразни направления или има друга заплаха – зад някои от министрите да има стопански ползи “, добави Николай Денков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР