Това, което е най-важното, е, че намерихме решение. В (не)коалицията

...
Това, което е най-важното, е, че намерихме решение. В (не)коалицията
Коментари Харесай

Деси Атанасова: коалицията се оказахме сериозни партньори

Това, което е най-важното, е, че намерихме решение. В (не)коалицията се оказа, че сме съществени сътрудници, тъй като в сложни моменти можем да разчитаме един на различен, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова след срещата с миньорите, където подписаха съглашение от 7 точки.

Тя уточни, че Народното събрание би могло с декларация да препотвърди това съглашение.

" Това може да се случи с гласоподаване в пленарна зала и единственият вид е да влезе като точка в четвъртък или само че изключително съвещание, само че то може да бъде свикано от ръководителя Росен Желязков ", добави тя.

" Дали ще се случи, занапред следва да разберем, само че волята на множеството представители на партиите, които участваха е в тази посока. Надявам се, че от Българска социалистическа партия ще желаят да имат трайно решение ", изрази вяра тя.

" Минаха няколко часа, имаме общо решение, положени са подписите на всички представляващи политическите партии. Аз съм се подписала от името на господин Борисов, нашият водач на партия ГЕРБ ", сподели тя за съглашението.

И изясни, че занапред връзката сред Европейска комисия и държавното управление стартира и добави: " Има месеци, в които може да се предоговорят тематиките, които директно касаят енергетиката ".

" Вчера бяха импортирани и парламентарната ни група не ги е разискала детайлно, само че в случай че някой прави промени в службите, ще би трябвало де се направи първо подробен разбор и съществени законодателни промени. Ако единствено ще сменим назначението или избирането от Народно събрание, Министерския съвет или президента, това за нас не е промяна и на този стадий няма да ги подкрепим ", отговори тя на въпроса дали от ГЕРБ ще поддържат препоръчаните от ПП-ДБ пакет от законодателни промени за промени в службите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР