Това, което е между двама, е между двама. Какво се

...
Това, което е между двама, е между двама. Какво се
Коментари Харесай

Много шум убива любовта

Това, което е сред двама, е сред двама. Какво се случва, когато разкъсаме обвивката на връзката си и стартираме да се вслушваме прекалено много в другите?

За да ти кажат, питай. И ние, дамите, постоянно питаме другарка: “Какво да върша? ”. Проблемите в любовта обаче, за разлика от доста други, не се оправят с запитване.

Да имаш антураж от доверени приятелки, с които си човъркате една на друга във връзките, е повече риск, в сравнение с късмет.

Реакцията обаче е естествена и разбираема. Ако любовта ни минава през рецесия, в случай че сме изгубили солидна почва под краката си, в случай че се съмняваме, че той може би не ни обича, или – пази Боже – е почнал нещо с друга, в главата ни е като в планетариум – всичко свети и се върти, не знаеш къде е ляво и дясно, къде е север и юг. И тогава започваш да питаш.

Ако не знаехте, да знаете, че мъжете вършат същото. И те имат най-малко един другар, пред който да си излеят тъгата и да получат приятелски упътвания.

И по този начин незабелязано във връзката от двама ставате петима, десетима, знае ли човек… Ако се намесят и колежките/ сътрудниците, в случай че пък се намесят и майките, към този момент цялостен един дребен арбитражен съд заседава по въпроса за какво на шестия месец той още не ти предлага да се пренесеш при него, има ли му нещо, откакто на 40 още няма дете, за какво все става по този начин, че ти го търсиш по-често, в сравнение с той теб, да му простиш ли, че те е обидил по време на скандал и след това цяла събота и неделя не се е обадил.

Приятелките чуват единствено едната страна – твоята. Разбира се, че когато те виждат засегната и объркана, се задействат защитните им рефлекси и по-скоро ще реагират негативно и неоправдателно, в сравнение с да отсъдят неутрално и умно. В процеса на взаимно разнищване на постъпките ще излязат нескрито и нови морални недъзи на причинителя на цялата драма.

Като в приказката ще отсечете едната глава на змея, с цел да поникнат на нейно място други три.

Много евентуално е да започнеш да свикваш да разрешаваш задочно и с други хора споровете, които имаш с сякаш най-близкия си човек. Ние сме същества на навика – в случай че мъжът ти те разстройва, а приятелките ти те успокояват, на подсъзнателно равнище ти скоро ще си в състояние да не се нуждаеш от него.

Любовта е нежна и като всяко нежно нещо, вирее най-добре на затворено. Много приказки и шерване без мярка с този или оня няма да направи връзката ви по-здрава. Ако имате чак толкоз доста въпроси без отговори между тях, в случай че не вярваш на индивида до себе си да бъде твоята опора, даже когато ви е мъчно, то истината към този момент е пред теб. И ще я чуеш най-добре в тишина.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР