Това, което държавата прави с хората, е геноцид и повод

...
Това, което държавата прави с хората, е геноцид и повод
Коментари Харесай

Адвокат се закани на екоминистъра: Аз съм сбъднатия ви кошмар

Това, което страната прави с хората, е геноцид и мотив за следствие. Основание да употребявам такива квалификации ми даде мое следствие. Упорито представители на организацията и на министерството по околна среда отхвърлят срещи с мен, което е разбираемо, тъй като диалогът с юрист не е по никакъв начин елементарен, а какво остава, в случай че е диалогът с правист, който има персонален претекст - това е нещо ужасно. 

Това разяснява пред Нова тв юрист Димитър Площаков.

Личният ми претекст е обвързван с децата ми. Дъщеря ми щеше да почине в ръцете ми от астматичен конвулсия, а на другото ми дете се наложи да употребява инхалатор тази година за първи път. Това е моят персонален претекст. Адвокатите сме дребнави хора, склонни да проучваме и като прибавим към това и персонален претекст, се получава страхотна композиция. Искам да кажа на екоминистъра, че е срещнал в мое лице своя осъществен призрачен сън. Аз ги сварих тези хора по бели гащи и ще доведа нещата до дъно. Ще убедя хората от София и Пловдив да заведат искове, каквито аз съм завел за обезщетение, а и ще уведомя и последния брюкселски служител с какви ганьовци си имат работа, закани се той.

Геноцидът се показва в умишленото и целеустремено компрометиране на националната ни система за надзор на качеството на атмосферния въздух, което се прави от органи на екоминистерството и на директно ангажираните Изпълнителна организация " Околна среда ". В резултат от тези дейности, която би трябвало да опазва околната среда и да ни осведоми, умират прибързано 11 000 български жители всяка година. Това са публични данни на СЗО и на европейската организация по околна среда, изясни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР