Това, което чухме в пленарната зала от вътрешния министър около

...
Това, което чухме в пленарната зала от вътрешния министър около
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Продължават усилията България да има редовен кабинет

Това, което чухме в пленарната зала от вътрешния министър към следствието на гърмежа пред колата на основния прокурор Иван Гешев, беше шокиращо. До този миг всички изказвания бяха в посока на това, че фамилията на основния прокурор е участвало или в автомобила, или в близост, и децата и фамилията му са били застрашени. Това разяснява в студиото на „ Панорама “ по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„ Не стана по никакъв начин прелестно сред институциите да има сходни недоразумения – нито заместникът на господин Гешев да знае какво се е случило, а да е показал друго за фактически, нито от вътрешното министерство да показват друга информация. До този миг НСО пък въобще няма информация. Разчитам, че виновните управляващи напълно скоро ще кажат какво в действителност се е случило и по най-бързия метод ще бъдат разкрити причинителите на този акт “, сподели Атанасова.

По отношение на политическите ходове, тя уточни, че не престават напъните за това България да има постоянно и устойчиво държавно управление.

„ Не единствено че сме натоварени с тази отговорност като първа политическа мощ, само че ясно ценим вота на българските жители. А те недвусмислено на няколко следващи избора ни демонстрираха освен на нас от ГЕРБ-СДС, а и на всички политически партии, че никой не е претрупан с доверието и не би трябвало да се усеща самодостатъчен. Никой няма 121 мандата за болшинство. И по тази причина би трябвало да търси останалите политици, с цел да се градят мостове “, уточни Десислава Атанасова.

По думите ѝ към момента не е привършен шансът за кабинет, както и да се води разговор като крайната цел е България да има държавно управление.

„ Г-н Борисов в деня преди изборите съобщи и това, което сподели след изборите, че най-стабилно би било държавно управление с Политическа партия и Демократична България. Те чакаха да са първи, само че ГЕРБ-СДС са първа политическа мощ и на тези избори. С ултиматумите, които ни слагат от първия ден сътрудниците от Политическа партия – поддръжка без присъединяване в държавно управление, без да имаме каквито и да е искания за това кой ще бъде министър в държавно управление, което ние ще поддържаме, не става. Държим да бъдат уважавани нашите гласоподаватели. Искаме посланичество и шерване на обща отговорност “, сподели още Атанасова.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР