Това, което чухме като предложение за прекратяване на обществената поръчка

...
Това, което чухме като предложение за прекратяване на обществената поръчка
Коментари Харесай

ГЕРБ: От БСП искат да ни докарат нова криза с боклука в София

Това, което чухме като предложение за преустановяване на публичната поръчка за реализатори за разчистване на града, е за да се провокира нова рецесия с боклука в столицата - като тази, която имахме през 2009 година. Това съобщи на брифинг заместник-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Николай Стойнев в отговор на днешното изказване на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Поръчката е оповестена задоволително рано, с цел да могат да бъдат определени изпълнителите. В самите условия са написани условията за техниката, която би трябвало да дава отговор на Евро-6 стандарт, който е най-високият стандарт за качество. Освен това желая да уверя, че в договорите са планувани клаузи за съществени наказания, както и преустановяване на договорите, в случай че някоя от компаниите не си прави работата както трябва'', показа още Стойнев.

,,Искам да припомня на Калоян Паргов, че Българска социалистическа партия има представител в Комисията, в която се преглеждат изискванията за по-важните публични поръчки, които Столична община афишира. Просто това, което желаят от Българска социалистическа партия, е да провокират рецесия с отпадъците, тъй като тъкмо това ще стане, в случай че не бъде подписан контракт с някоя компания. Ето за какво няма никакви учредения за прекъсването на поръчката'', сподели той.

На брифинга ГЕРБ допълниха, че им е омръзнало потреблението на тези клишета от вида, че желаят да завоюват служебно изборите в София.

,,Това че Българска социалистическа партия е в непрекъсната рецесия не значи, че би трябвало да трансферират своите проблеми върху нас'', показаха още от ръководещата партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР