„Това, което чух от адвоката и което не се съмнявам,

...
„Това, което чух от адвоката и което не се съмнявам,
Коментари Харесай

Борисов няма да съди България, не искал да й навреди, твърди Фандъкова

„ Това, което чух от юриста и което не се колебая, че Борисов няма да навреди на българската страна “, съобщи тя.

Според Фандъкова било „ скандално “ да се задържи водачът на най-голямата опозиционна партия без показване пред обществото на доказателства и причини. Оттук нататък тя чака всичко.

„ Управляващите би трябвало да се вслушват в гласа на опозицията, даже когато подлага на критика, тъй като това е нейната роля. Като кмет на София работя с опозицията, която има мощен глас в СОС “, предложи градоначалникът.

Фандъкова съобщи, че „ никой не е над закона, в това число и държавното управление “. Самата тя не се тормозила от инспекции. Припомни, че нейната работа и работата на Столична община се ревизира непрестанно.

„ Самата аз върша инспекции и сезирам всички органи, когато имам подозрение за корист. Вярвам че когато се вършат съответни инспекции по съответни сигнали, а не се приказва общо, това е същинската битка с корупцията “, съобщи Йорданка Фандъкова.

По думите й всеки сигнал, подаден от обществото се ревизира, в това число и сигналите от „ Спаси София “.

За бюджета на столицата кметицата посочи, че макар тежката финансова обстановка, той ще обезпечи осъществяването на стратегическите планове и целите на града – метрото, развиването на градския превоз, основни булеварди и улици от вътрешните кръгове на града, значими транспортни връзки, строителство на детски градини, вложения в екология и по-чист въздух.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР