Това каза в телефонен разговор с репортер на БНТ Марияна

...
Това каза в телефонен разговор с репортер на БНТ Марияна
Коментари Харесай

Майката на Георги Семерджиев: Не съм отгледала убиец, в последните месеци беше странен

Това сподели в телефонен диалог с кореспондент на Българска национална телевизия Марияна Семерджиева, майка на Георги Семерджиев, който провокира тежката злополука на бул. „ Черни връх “, при която починаха две млади дами.

Тя отхвърля среща онлайн: „ За никакви срещи, за никакви изявленията, за нищо нямаме сили. Ние сме съкрушени! Вкъщи. Мъжът ми не е добре “.

Разказва по какъв начин в последните месеци синът й бил чудноват, само че не предполагала да е вземал нещо: „ Намирах го по-различен, само че в никакъв случай не съм си помисляла за такова нещо – че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата – че е по-нервен. По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не, че го пазя, само че си е бил по-палав. Никога е посягал към такива неща. Навярно нещо е провокирало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще, нямаме пояснение у дома. Имам възприятието, че се намирам във филм на ужасите, че сънувам, че не е истина “.

Майката на някогашния футболист е чиновник в банка, а бащата работи в транспортна компания. Определя фамилията като „ сплотено “. Според нея проблемите при сина й почнали, когато го отхвърлили от футбола и го набедили.

„ Заради черното тото. Набедиха го. Просто огромните лъвове си измиха с него ръцете. Това беше цялата работа и от този момент се получи срив в него и може би това му подейства по този начин и потегли по неприятен път. Въпреки всичко грижил се е за нас. Много другари имаше, само че последните месеци нещо в действителност ставаше с него. Майка съм. Боли ме доста за детето. Боли ме доста за тези дечица, които починаха. Много ми е жалост, само че аз съм сигурна, че когато той се осъзнае защо става въпрос, тъй като той не е подобен човек. Просто е бил под въздействието, на дявола да кажем “.

„ Мен ме е позор да погледна хората на открито. Явно такава ни е била ориста. И неговата. Той просто си се погреба жив. И нас също, за жалост “, прибавя Семерджиева и призна, че изпитва виновност.

Пред нея момчето не е споделяло, че няма брошура и че колата му е спряна от придвижване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР