Това каза в студиото на Нова телевизия Йонко Иванов от

...
Това каза в студиото на Нова телевизия Йонко Иванов от
Коментари Харесай

Експерт: Дупка до дупка и кал по пътищата

Това сподели в студиото на Нова телевизия Йонко Иванов от Асоциацията на преподавателите по авто-мото във връзка дупките по пътищата и ограниченията на властта за запълването им.

„ Една дупка заставам на автомагистрала Хемус години, с служители на реда до дупките няма да стане. Катаджиите стоят в храстите на автомагистрала Хемус и се крият зад неизвестно за какво поставени знаци за ограничение на скоростта до 50 км в час “, описа специалистът.

Според него, има и погрешно сложени знаци, като този на автомагистралата, няма предупреждаващи ни за гладко намаляването на скоростта преди този знак до 50 км в час от позволените 130. Експертът заяви, че статистиката за починалите за първото тримесечие не е точна, има скрити жертви, до момента не са излезли и данните за смъртността по пътищата за предходната година.

„ Освен дупки, има и доста тиня по пътищата и улиците, даже в София. Влизат коли със нечисти гуми, не се мият на входовете на столицата и калта се разнася из целия град, само че никой не взима ограничения “, уточни Иванов. Той бе безапелационен, че казусът с дупките няма да бъде решен и единствено се подвига пушилка по този въпрос.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР