Това каза в студиото на Милен Цветков по Нова експертът

...
Това каза в студиото на Милен Цветков по Нова експертът
Коментари Харесай

Експерт: Убийството е в стила на албанската мафия

Това сподели в студиото на Милен Цветков по Нова специалистът по сигурността Симеон Иванов.
"Използването на малокалибрено оръжие е почерк на албанската мафия- може да е револвер или вид на пушка. Много е мъчно да се дава надзорен изстрел в главата с такова оръжие, би трябвало да имаш здрава душeвност ", добави още той.
Според него, причинителят е експерт, който е умъртвил първо кучета, с цел да влезе в къщата и да убие всички хора вътре. Това е почерк и на съветската мафия, а може и всичко да е копирано, само че несъмнено е едно-извършителят е експерт. Иванов даже допусна, че нарушителят към този момент е напуснал страната.
"Ако повода за разстрела е източване на Данък добавена стойност или контрабанда, убийството е да се лиши фамилията и възможни наследници на икономическа изгода от възможна кражба на пари ", добави някогашният бопаджия.
Той отхвърли опцията закононарушението да е осъществено от ревнивост. "Такова ликвидиране демонстрира точна задача, професионално изпълнена, съответната душeвност, тъкмо сортиране на времето за осъществяване ", добави специалистът.
Иванов бе безапелационен, че изтезанието е замислена по този начин, че всички наранени хора да се съберат на едно място. Експертът напомни и сходно ликвидиране - на 22-годишен студент в асансьор поради източен Данък добавена стойност. Случаят е от времето на държавното управление на Иван Костов, само че при него, макар че убийството също е осъществено с малокалибрено оръжие, две съпътстващи младежа дами не са убити.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР