Това каза в предаването на Евроком Честно казано с Люба

...
Това каза в предаването на Евроком Честно казано с Люба
Коментари Харесай

Васил Гюров: Борисов говори за демокрация, но е свидетелство за най-големия антидемократизъм

Това сподели в предаването на Евроком " Честно казано с Люба Кулезич " Васил Гюров от БОЕЦ.

 

Дори и в моментите, в които излизаше и споделяше, че ще приказва единствено истини излъчваше единствено неистини и всичко това го има документирано в малките екрани. Мисля, че при този резултат след изборите по-добре да сме от губещата страна, на фона на това какво държавно управление би могло да бъде излъчено. От тази естествена позиция, че няма изясненост. Нашата партия не мълчи, както виждате даваме изказвания, добави той.

 

Освен Гюров, в студиото гостуваха и  скулпторът Андрей Врабчев и легионерът от фронта в Украйна Иван Калчев от гражданските претенденти в листата на обединението „ Продължаваме промяната-Демократична България “, издигнати от БОЕЦ.

 

Идеята да влизат от ден на ден цивилен организации без значение дали поддържат коалиция или показват кандидатура е значима сама за себе си, акцентира Гюров.

 

Андрей Врабчев изясни, че е значимо да има работещ парламент и това може да се реализира с общи дейности. На първо място обаче би трябвало да бъде отхвърлен президентът Румен Радев.

 

Според Иван Калчев, Борисов сега наподобява много омекнал на фона на моментите, в които " държеше друг звук и непрестанно наскърбяваше ".

 

" Това е обикновено, защото сега той търси поддръжка ", изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР