Това каза в предаването Лице в лице по БТВ адвокатът

...
Това каза в предаването Лице в лице по БТВ адвокатът
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Австрийците ми казаха, че най-голямата нелегална...

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ юристът и някогашен длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев, който разяснява измененията в Конституцията.  

 

" Тези Конституционни промени не са никаква стъпка към промяна. Сега към този момент министърът на правораздаването е стеснен и даже не може да внесе искане за премахване на основния прокурор. Всички решения в правосъдната система ще се вземат на мрачно. Единственото деяние, което се направи с тези промени, е атакуването на президента Радев. Осакатиха и статута на служебните кабинети. Трябва да има разделяне на управляващите, а с тези промени длъжностен министър председател ще е някой, който е излъчен от Народното събрание. Смятам, че решението Народното събрание да не стопира да работи преди избори е взето единствено, с цел да може депутатите да получават заплати. Няма никакво друго логическо пояснение. Убеден съм, че доста от измененията ще бъдат оповестени за противоконституционни ", добави той. 

 

" Служебното държавно управление направи доста за Шенген. Разговарял съм доста с сътрудниците от Австрия и Нидерландия. Самите австрийци споделиха, че най-голямата незаконна мигрантска вълна е била по време на ръководството на Борисов. Ако се беше работило вярно в последните месеци, България към този момент щеше да е член на Шенген, а не да ни изнудват единствено за участие по въздуха и да ни изсипят мигранти тук ", сподели още Демерджиев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР