Това каза в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по

...
Това каза в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по
Коментари Харесай

Славов, ДБ: ГЕРБ обслужиха Русия с „Южен поток“ и карат джипките на „Аркад“. Те ли ще защитават евроатлантическия ни избор?

Това сподели в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ по „ Евроком “ юристът доцент Атанас Славов, народен представител от „ Демократична България “.

„ Жестът на държавното управление за бронежилетките и каските щеше да има смисъл при започване на войната. Днес просто каски и жилетки не правят работа. Ние има какво да изпатим. Отговорността на това държавно управление е да направи идната крачка и да изпратим военна помощ. Иначе ще бъдем запомнени с не доста положителни и ласкави думи. Ако това болшинство не успее да вземе такова решение, няма друго, което би могло “, разяснява още той.

„ Няма по какъв начин човек да остане безучастен към политиката и тезите на „ Възраждане “ по една елементарна причина – те обслужват путинския дневен ред, един мракобесен режим. Сякаш липсва сериозната гласност в България и това разрешава сходни гледни точки да се прокарват. Каква друга страна? Проповядването на нападателна война, отбраната на диктатурата не е друга страна. Това е освен морално и политически, само че и юридически укоримо “, изясни Атанас Славов.

„ Мир като подкрепим Путин, с цел да завърши по-бързо войната? Това е безумство. Това е първата неанонимна война. Ние знаем освен ръководителите, освен Путин и неговите генерали, имената на причинителите знаем “, посочи депутатът.

„ Това безумство, което се случва в Украйна, би трябвало да бъде спряно, само че по какъв начин? Тезата на „ Демократична България “ е, че ние би трябвало да окажем военна поддръжка. Това е единственият метод нападнатият, жертвата, да може да приключи войната, отблъсквайки нападението. Всичко останало е помощ за диктатурата, за фашизма в Русия “, счита Славов.

Той изрази вяра политическата рефлексия на ръководещата коалиция да сработи през идващите дни и другата седмица плана на решение за оказване на военна помощ за Украйна да влезе в зала.

За основния прокурор няма две мнение в обединението

„ Всички сме влезнали в тази коализия с доста явен ангажимент - правосъдна промяна, премахване на основния прокурор и още няколко фундаментални неща “, съобщи Атанас Славов и добави, че с КПКОНПИ също се предвижват нещата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР