Това каза в “Честно казано по Евроком поетът Кирил Кадийски. На

...
Това каза в “Честно казано по Евроком поетът Кирил Кадийски. На
Коментари Харесай

Кирил Кадийски: С нас спекулират навлеци и лумпени. Ние ги търпим

Това сподели в “Честно казано ” по Евроком поетът Кирил Кадийски

На кого се сърдим за тази боклучава маса в Народното събрание?! Там има тъпи хора. Те са полуграмотни. На кого да се сърдим, това е извадка, нали ние ги пращаме там. Българинът не може авансово да мисли. Би трябвало народът да разбере, че авансово изборът му би трябвало да е избран.

 

А не до последния миг да мисли. Геномът е нарушен по някакъв метод. Българите направиха едно Априлско въстание и събудихме Европа. Сега Европа ни споделя, че корупцията е преди всичко, че сме на опашката. България влезе в Европейски Съюз поради стратегическото си състояние. Ние сме задния двор на Европа и би трябвало да я пазим. Но ние не го вършим.

 

Тъпите хора се командерат и се ръководят доста по-лесно. На Европа ние й подаваме сигнали, че могат да вършат с нас каквото си изискат. Западнякът е, в случай че му позволиш. Ако не му позволиш-няма да посегнат. Имама два-три такива случая в моята кариера. Кой е патриота, да не ми се вършат копейковци на патриоти. Одупил се оня да стреля с картечница - той ли е родолюбец?  Спекулират навлеци и лумпени. Ние ги поносим. 

 

Като ни пробутват хартиени бюлетини, им слагаме главите в чувалите с хартиите и ги изхвърляме. Ножът е опрял до кокал. Няма читави и интелигентни хора. Всички са се продали. 

 

Трябва да проявим схващане за тези артисти от Народния спектакъл, които са се подписали в отбрана на шефа. В една трупа  2-3 ма са огромните артисти, да не се лъжем. Проблемът е, че има опция на тези хора да им се влияе и се купуват. 

Не би трябвало да има условия да се купуват интелектуалците. Тези хора  - пуста заплата, написали писмо. Искали са да покажат езикова фриволност. Искали да го похвалят /бел. ред. директора/, че обилно им е платил. 

 

Темата се подменя, приказва се за страничните неща. Компромисът е позволен, единствено в случай че не пречи на главната цел. Всички ние вършим взаимни отстъпки. Имам дребна вяра, идва ново потомство. Тези хора мъчно ще ги излъжат валерисимеоновци и всякакви такива. Младите хора вървят по правия път. Внукът ми осъзнава, че има лумпениада.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР