Това каза той в кулоарите на парламента. И разкри, че

...
Това каза той в кулоарите на парламента. И разкри, че
Коментари Харесай

”Възраждане” ще поиска от президента референдум за еврото frognews.bg

Това сподели той в коридорите на Народното събрание. И разкри, че на поканата на „ Възраждане “ към парламентарно показаните политически сили за диалог по тематиката са се отзовали само ГЕРБ-СДС и „ Български напредък “. И двете обединения обаче са отказали да вземат участие в инициирането на референдум за въвеждането на еврото.

Костадинов разгласи, че оттук насетне пред тях има единствено две благоприятни условия – или да помолят президента Радев да се заеме с инициирането на подобен референдум. Или, в случай че и той откаже, да стартират сами да събират нужните подписи. Константинов разгласи, че тяхната цел е да съберат 500 000 подписа на български жители против въвеждането на еврото.

Лидерът на „ Възраждане “ сподели още, че партията им към момента не е получила покана от Радев за съвещания при него, само че това може би ще стане идната седмица.

Лидерът на „ Възраждане “ посочи, че неговата политическа мощ не е еврото да не се вкарва въобще, а едвам когато стандартите на живот и възнаграждение в България се изравнят с тези в Европейски Съюз, тъй като „ еврото е планувано за богати страни “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР