Това каза президентът Румен Радев пред журналисти. Оценявам усилията на

...
Това каза президентът Румен Радев пред журналисти. Оценявам усилията на
Коментари Харесай

От Това Зависи Бъдещето На България! Румен Радев Официално Каза, Че Бойко Борисов Ще

Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти.

Оценявам напъните на премиера Бойко Борисов да поддържа разговор в миг, в който неговата партия води институционална и медийна война против президентството, съобщи президентът.

Трябва да е ясно едно - не може да има съгласие в името на корупционния комфорт на ръководещите, които и да са те, посочи Радев.

По думите му оставките на депутати, кметове, общински съветници са спешен излаз, който до неотдавна потушаваше проблемите, само че този излаз към този момент не работи.

Трябва надълбоко и съществено следствие и то от самостоятелен проверяващ орган, който да стигне до дъното на схемите и моделите, безапелационен е президентът.

В цялата тази обстановка Народното събрание не управлява държавното управление, каквото е неговото предопределение, по-скоро се употребява като арбитражен съд против президента. Това е неприемливо, заключи Радев.

Борисов: С Радев имаме прелестен разговор >>

С президента Радев цигулките ни свирят в една тоналност. Поне от моя страна, освен няма нахлуване и провокация, бих се извинил незабавно, в случай че член на кабинета, му е нанесъл засегнатост. Можем да сътворяваме непоклатимост, сред мен и Радев съм усетил почитание и непоклатимост, сподели по-рано министър председателят Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР