Това каза премиерът Кирил Петков по БТВ преди да се

...
Това каза премиерът Кирил Петков по БТВ преди да се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Асен Василев е най-подходящ за финансов министър. 7-8 депутати от ИТН се колебаят

Това сподели министър председателят Кирил Петков по БТВ преди да се гласоподава вота на съмнение. Той добави:

Ние би трябвало да продължим да приказваме с депутати, които не са декларирали ясна поддръжка към държавното управление. Аз желая да кажа, че няма огромно значение какво ще се случи с вота. Ако падне държавното управление, с този екип ще насочва покана към всеки народен представител, който желае да е част от без значение болшинство. този избор ясно обрисува кои са силите,,които са против държавното управление. Нямаше през днешния ден кворум в Народно събрание. новата коалиция гласоподава да падне Никола Минчев. Днес нямаха кворум за избор на нов ръководител.

Има няколко индивида които се чудят. те не желаят да са част от митинга на господин Пеевски. Има голям спор сред тях. те ще имат опция да осмислят историческата си тежест. Аз имам вяра, че са 7-8 индивида. Те ще имат опция през идващите няколко дни да мислят. Ако бюджетът не се одобри до няколко дни, няма по какъв начин да има актуализация на пенсиите.

Те /депутатите от опозицията” не схващат своите водачи. Те не схващат, че не се знае къде е енергийната сигурност, дали ще има продоволствени средства в целия Европейски Съюз. До този миг сме предлагали-бъдете от вярната страна на историята.

Днешният избор не е от голяма важност. През идващите 10 дни ние ще можем да убедим 121 депутата да застанат с нас, тъй като са повярвали, че отговорността им към България е най-важна. Ще бъдем по-силно по-късно.

Слави Трифонов ни саботираше. Вчера видяхме, че депутати от Има Такъв Народ са подкрепящи членове и през вчерашния ден защитаваха ревниво държавното управление. не бих разговарял с Доган, Борисов, Пеевски, Слави Трифонов, Костадинов, Тошко Йорданов. С всички други депутати можем да приказваме с всеки от тях.

Ако има хора като господин Борисов и той управлява накъде да върви групата му с есемеси, Слави Трифонов също, до момента в който тези хора са скрити, това е държавно управление на задкулисието. Нинова е политик, който има разлики с Христо Иванов, само че и двамата са на масата.

Не съм оженен за тази позиция, само че нашият тим имаме ясни функции и качества и конструкция. По-добър министър на финансите от Асен василев не мога да намеря. Той е най-хубавия, който България може да има. Ние всички ще предложим Никола Минчев да е още веднъж ръководител на Народно събрание. И това ще покаже, че задкулисието не е победило.

Борисов сподели, че дава 59 депутата и в същия ден блокира комисията на Народно събрание и да изслуша външно министерство по случая РСМ. Ето по тази причина с този човек не желая да съм в коалиция. това са подли стъпки.

Днес в Министерски съвет взехме решение, че Народно събрание ще вземе решение и ние не можем да се отречем от думата си. /бел.ред. по отношение на френското предложение/. Утре в 3 часа се привиква още веднъж комисията. Политическа партия ще поставя, предлага външна комисия в Народно събрание да има всеки ден и да се изискат документите от Министерство на външните работи. Но в случай че тези същите партии не престават да блокират тази комисия, ще е върха на безпринципността.

Казах на Радев, че КСНС е единствен формант, в който привикваме държавно управление, съпротива, служби. И вместо да философства, би трябвало да ни събере всички. Ако не го направи, да не философства.

Френското предложение - няколко неща. първо Конституцията е изискване преди да стартира преговорния развой в СМ. това за пръв път ни го оферират. Има мониторингов механизъм - ще се следи за език на омразата.

Има няколко фрази, които би трябвало да влязат в този протокол. Ще го вземем това решение довечера на изпълнителен съвет, и ние към този момент си имаме подобен.

ГЕРБ и Движение за права и свободи изпитват боязън от антикорупционната стратегия и отпред да застане Бойко Рашков. Това е същинската причина за вота. РСМ е вятър и мъгла.

Ако има избори, страната ще е на " трупчета ". Комисия за защита на конкуренцията би трябвало да се смени, избира се от Народно събрание. Винаги следвайте правилата си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР