Това каза председателят на федерацията на ционистите Николай Гълъбов пред

...
Това каза председателят на федерацията на ционистите Николай Гълъбов пред
Коментари Харесай

Председателят на ционистите: Газа има един паралелен град под зем...

Това сподели ръководителят на федерацията на ционистите Николай Гълъбов пред bTV.

 

В ефира на малкия екран той описа, че отпътува за Израел, с цел да види свои близки и другари. " Загубил съм над 10 души другари ", уточни той. " В събота терористичната организация Хамас влезе тъкмо в тези региони, в които аз съм живял ", сподели той.

 

„ Аз съм израелски жител, живял съм тъкмо в пограничните региони, които получиха първата офанзива. Загубил съм над 10 души другари, хора, които са ми подали ръка, когато емигрирах в Израел и с които потеглих по моя витален път. Чувствам се морално длъжен да отида да ги видя и предам моите съболезнования. Това е една покруса, която гледаме по какъв начин ескалира повече от 20 години и това е кулминационната точка. В историята на евреите това е към този момент по-тежко и от Холокоста, тъй като той беше целеустремен и знак на идеология. Тук не виждам каква идеология може да укрепи този тероризъм и изтребване на почтени хора “, уточни Гълъбов. 

 

По думите му цивилното население е пленник на „ Хамас “.

 

„ Когато приказваме за филантропична рецесия, тя се основава от „ Хамас “. Ако те желаят да се помогне на популацията, даже Израел ще помогне. Те обаче не го дават, тъй като когато се изтегля цивилното население, те ще бъдат главната цел и ще бъдат унищожени. Това е добре проведена интервенция. За мен това е първата точка - шахмат, започваме с „ А “, „ Б “, „ Ц “. Имаме региони, в които чакаме всеки миг нещо да се случи “, сподели още ръководителят на федерацията на ционистите. 

 
По думите му забавянето на сухопътната интервенция не се дължи на неприятното време, а се търсят договаряния заложниците да бъдат върнати.

 

Групировката „ Хамас “ отвлече доста задгранични жители. Според авансово направения лист на израелското външно министерство заложниците са от най-малко 31 страни. По публични данни на управляващите в Тел Авив става дума за 199 отвлечени. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР