Това каза пред БНР ПР експертът Арман Бабикян от Ние

...
Това каза пред БНР ПР експертът Арман Бабикян от Ние
Коментари Харесай

Бабикян: Нямаше огромен смисъл от срещата между ГЕРБ и ПП frognews.bg

Това сподели пред БНР ПР специалистът Арман Бабикян от " Ние идваме ", някогашен народен представител.

По думите му диалогът за пари, бюджет и цени на горива има място не на сходни против сред политически сили, от които най-малко едната е декларирала, че това не е диалог за държавно управление:

 

" Мястото на този тип срещи и диалози е в комисиите на Народното събрание, където членуват представители от всички парламентарни групи. Сега пред скоби се вадят специалисти от две, а другите гледат по малкия екран какво са си говорили и си вършат заключения, след което ще влязат в Народното събрание в съответните комисии и ще водят същия диалог ".

Арман Бабикян счита, че ГЕРБ са упорствали да се продължи този диалог, с цел да могат в един миг да кажат, че нямат огромни разлики, Политическа партия са дали ясно да се разбере, че имат явни разлики и нямат желание да трансформират политиката си.

" Има едно-единствено удивително нещо, а това е комплиментът, който беше изработен от ГЕРБ към госпожа Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия. Ако би трябвало да извадим нещичко пред скоби, това е протегнатата ръка ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР