Това каза пред БНР Драгомир Стойнев по повод поскъпването на

...
Това каза пред БНР Драгомир Стойнев по повод поскъпването на
Коментари Харесай

От Бсп Хвърлиха Ядрената Бомба! Ето Защо Поскъпва Водата! Всичко Е, За Да Си Пълнят Гушите От

Това сподели пред БНР Драгомир Стойнев във връзка повишаването на водата в доста региони на страната.

Той предвижда, че с новите цени задгранични вложители ще са на облага, а губещи ще са българските жители. “Готви се нещо скандално – увеличение на цените в избрани области, тъй че тия сдружения да бъде окрупнени и концесионирани.

" Подготвя се основаването на частни монополи. Видя се какво се случи с ерепетата (ЕРП) ", сподели още социалистът. Според Стойнев, с цел да минат концесиите и непознати пенсионери да прибират облагите, е належащо цената на водата да се увеличи, което и прави КЕВР сега. Българска социалистическа партия приготвя на 15 декември и митинг поради плануваното нарастване на цената на водата в 15 града с сред 2 и 20%.

Стойнев напомни, че максимален ще е скокът (20%) в Ямбол, а в столицата София хората ще заплащат с 9% повече. Според Стойнев задачата на повишаването е сдруженията да станат атрактивни за бъдещи концесионери, а несъгласните с окрупняването общини, като Монтана и Пазарджик, биват наказвани посредством блокиране на достъпа им до средства от европейските структурни фондове.

“Във всичко това виждаме тактика за източване на спестяванията на българските жители “, сподели още Стойнев. Той посочи, че социалистите са за това държавните активи да бъдат ръководени на пазарен принцип от можещи хора, само че да останат на страната - по този начин облагите да са за нея, а не за частни задгранични вложители, които изнасят парите отвън България и по този начин хранят непознати пенсионери.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР