Това каза пред БНР депутатът от Демократична България, зам.-председател на

...
Това каза пред БНР депутатът от Демократична България, зам.-председател на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Прогнозите на службите за сигурност импонираха на руската пропагандна машина

Това сподели пред БНР депутатът от " Демократична България ", зам.-председател на Народното събрание и водач на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

По думите му би било притеснително, в случай че се окаже, че съветските служби имат задоволително канали, с цел да подават сходна информация към нашите за дезионформация на българската страна.

" Нашите западни сътрудници обществено и отдалече обявиха какво се чака, а при нас е тъкмо назад. Тези прогнози импонираха на това какво говореше съветската пропагандна машина ", изясни той.

Ген. Атанасов повтори, че по времето на Бойко Борисов службите са били приспани, с цел да не доловят информация за тежките корупционни схеми.

" Сега се вижда, че " Турски поток " е бил част от проекта на Путин за заобикалянето на Украйна и основаването на условия за започването на войната... Сегашните ръководители на служби бяха назначени от президента Румен Радев по предложение на служебното му държавно управление. Ние смятахме за вярно решението за тези смени, само че за какво от държавното управление на Радев ", добави той.

Според него обстоятелствата ще се изяснят през парламентарен надзор, с цел да може да се схванат аргументите за какво са правени тези прогнози, с цел да може оттук насетне да се разчита на надеждна информация.

" Във военно време би трябвало да активизираме целия народен потенциал, с цел да защитим българския народен интерес ", разяснява още националният представител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР