Това каза пред България On Air Георги Кадиев, лидер на

...
Това каза пред България On Air Георги Кадиев, лидер на
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Има всички предпоставки ”БСП за България” да подобри резултата си на изборите

Това сподели пред България On Air Георги Кадиев, водач на " Нормална страна " и част от обединението " Българска социалистическа партия за България ".

По неговите думи неприятният резултат на левицата на изборите е бил поради вътрешните разтърсвания в самата Българска социалистическа партия и външните офанзиви от всички направления, в това число другарски огън.

" Всичко това аз съм го правил - желал съм оставки, смятал съм, че това е вярно и съм се опитвал да трансформира Българска социалистическа партия по този метод, само че в дълготраен проект разбрах, че това носи колкото изгода, толкоз и щета. Загуби се силата на лявото. Хората започнаха да припознават други партии като носители на силата, на модерното, на алтернативата, без значение от обстоятелството, че Българска социалистическа партия се държа като сериозна опция в Народното събрание. Но някак си това не беше възприето от обществото ", счита Кадиев.

Георги Кадиев очерта трите съществени задания на огромната лява коалиция: " Едната от тях е битката с корупцията, тъй като тя убива - и безусловно, и преносно. Ако желаеме да се оправим с проблемите в обществото, би трябвало да стартираме от там. Втората задача е приходите, несъмнено, ние сме лява коалиция. Третата задача е екологията, тъй като това е нещото, което ще оставим на децата си. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР