Това каза по НТВ депутатът от ИТН проф. Николай Радулов.

...
Това каза по НТВ депутатът от ИТН проф. Николай Радулов.
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Опитваме да създадем нормална прокуратура и да сменим Гешев

Това сподели по НТВ депутатът от Има Такъв Народ проф. Николай Радулов.

Арестите протекоха по разпоредбите. Не протекоха по разпоредбите на ГЕРБ. Прокуратурата отхвърля да работи. Тя работи по точки, които й се слагат. Опитваме да създадем естествена прокуратурата и да сменим Гешев. Наши членове желаят да стане незабавно, само че това е невероятно. Следват се процедура и вървят по система. Въпросът е да не забравяме задачата.

Часове преди ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова, деятели на ГЕРБ бяха сигнализирани, че това ще се случи и застанаха пред дома на Борисов. Знаем и кота са наети рейсове и са докарани от провинцията. Министерство на вътрешните работи не е пробита, а цялата управническа конструкция е сменена с хора на Борисов. Биков бе от самото начало консултант на Арнаудова, която сътвори най-големите бъркотии в Министерство на вътрешните работи.

Сестра й на Арнаудова работи в Министерство на вътрешните работи. Това е допустима писта. Въпросът е, че Рашков би трябвало да знае за сестрата и да направи по този начин, че тя да няма информация. Тя директно не бе забъркана. Рашков се пробва да изясни от кое място са вероятните канали за приключване. Той не я упрекна в нищо. Каза, че това е един от вероятните канали.

Прокуратурата демонстрира, че тя командва в тази страна. И в този момент е в суматоха,че Министерство на вътрешните работи е намерило байпас. Прокуратурата е в шок за махането на профилирания съд и прокуратура. Нашата прокуратура подписа контракт за взаимопомощ с съветската прокуратура.

Тома Биков може да си приказва всичко. Преди години споделяше, че Борисов би трябвало да бъде незабавно задържан. Божков е обвинен по 19 закононарушения, те занапред би трябвало да се потвърдят. Тук не става въпрос да свидетелства, а да се ревизират неговите изказвания. И това е обикновено.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР