Това каза лидерът на Изправи се България Мая Манолова –

...
Това каза лидерът на Изправи се България Мая Манолова –
Коментари Харесай

Мая Манолова: Гласът за големите партии е полезен само за техните лидери, концесионери и кражбите им

Това сподели водачът на Изправи се България Мая Манолова – лидер в МИР 23 София и МИР 3 Варна пред Българска национална телевизия.

 

„ Гласът за огромните партии е потребен за техните водачи и за оцеляването на техните водачи “ съобщи Манолова и прикани за интензивност на гласоподавателите в неделя да дадат своя потребен избор за  тези, които са потвърдили във времето,че не се боят от компликации и се борят до дъно за проблемите на елементарните хора.

 

Вчера Изправи се България организира две зрелищни акции – едната пред Министерство на енергетиката и една пред земеделското министерство. Горихме фактури за ток. „ сподели Мая Манолова и сподели в ефира на Българска национална телевизия тази заран фактура за ток за месец август на баничарница, която възлиза на 21 000 лева „ Спасихме този дребен бизнес от рекета на локалната власт, само че от ЕРП-тата няма по какъв начин да ги спасим, до момента в който не влезем в Народното събрание “.

 

По думите на Манолова междинна цена от 500 лева на мегават час е ликвидиране за дребния бизнес в България. От Изправи се България са безапелационни, че цялото вътрешно ползване на ток в България би трябвало да мине на контролиран пазар. Тя бе безапелационна, че това е методът да спре „ убийството на компании “ в България. „ Освен това ще извадим имената на енергийните търговци, на продавачите на ток, които изкараха стотици милиони за сметка на елементарния българин “. – акцентира Манолова и като част от акцията „ Не плащай “ даде формален старт на „ зимата на националното неодобрение “ в България.

 

„ Тази акция идва да каже, че хората не могат да заплащат, да осветим рекета и кражбите от монополите “. В студиото на Денят стартира Манолова напомни, че след намесата и разобличаването на екипът й бяха преиздадени фактурите на Топлофикация, които бяха надписани с 20%ДДС вместо 9%ДДС. „ И поради нашия обществен напън през днешния ден Комисия за защита на конкуренцията призна, че Лукойл има господстващо състояние и е злоупотребявал с цените на горивата “. Част от целите на Изправи се България е таван на цената на горивата – до 2.50 лева на литър бензин и дизел, колкото е и действителната им цена. Според Манолова е значимо страната да влезе да оперира в рафинерията.

 

Непосилните цени на дървата за огрев са друга значима тематика за Изправи се България. Доказали във времето, че са постоянно покрай проблемите на хората, от групировката, отпред с Мая Манолова през вчерашния ден са били още веднъж в Пазарджик, от където сигнализираха, че цената на кубик дърва към този момент надвишава 220 лева Екипът посети и гр. Стамболийски, където наблюдаваха пътя на дървения материал и приканиха земеделското министерство да ограничи огромните ползватели на дървесина, до момента в който хората се снабдят с дърва за зимата. Манолова акцентира, че 40% от българите се отопляват на дърва. Пред земеделското министерство бяха запалени няколко цепеници в символ на митинг против непостижимата цена.

 

Платен материал.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР