Това каза депутатът от „Възраждане Петър Петров, който е член

...
Това каза депутатът от „Възраждане Петър Петров, който е член
Коментари Харесай

Депутат от ПП „Възраждане”: Не сме се отказали от протести, ако зеленият сертификат не отпадне.

Това сподели депутатът от „ Възраждане " Петър Петров, който е член на правната комисия в Народното събрание, в предаването „ Неделя 150 " по БНР.

По думите му основаването на работна група под егидата на министър-председателя е положително продължение на случилия се митинг, тъй като гласът на тази част от обществото, която не желае наложителния зелен документ и насилствената имунизация, маскирана като доброволна, се чу и не може към този момент да бъде заглъхнал.

Според Петров това не би трябвало да бъде плод на политически претенции, а резултат на експертна оценка на експерти. „ Не желаеме това да лежи само на политически претенции, тъй като няма да бъде добре признато от обществото. Нека да оставим държавното управление, което е законно определено, то да вземе това решение ", съобщи Петров.

По думите му по-голямата част от обществото не е имунизирана, не желае да бъде и правата й не би трябвало да бъдат нарушавани нарушават посредством въвеждане на ограничаващи ограничения, какъвто е документът. „ Ние би трябвало да създадем по този начин, че българските ръководещи да не мачкат българското население. Нашата цел е да преговаряме и да беседваме с тези, които сега ръководят страната, да им сложим настояванията на хората и да намерим с тях общо решение ", изясни Петров.

Сред целите на „ Възраждане " Петър Петров уточни битката с демографската злополука, за повишението на приходите, против растящите цени на тока и инфлацията

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР