Това каза адв. Николай Хаджигенов от „Ние идваме“ в предаването

...
Това каза адв. Николай Хаджигенов от „Ние идваме“ в предаването
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Борисов е много уплашен. Вече вижда бай Ставри

Това сподели адв. Николай Хаджигенов от „ Ние идваме “ в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “ по TV+.

„ Това, което Борисов направи, бих го нарекъл „ телевизионна мастурбация “. Говори самичък със себе си, несъмнено, харесва се и всичко е наред. И да, Борисов излъга. Докато беше на власт това някак не беше комфортно да го споделяме и го казвахме едни трима души и половина, че Борисов лъже всякога “, разяснява той следващото отказване от страна някогашния министър председател Бойко Борисов, че има нещо общо с „ БарселонаГейт “.

„ Той сподели (б.р. Бойко Борисов) нещо от сорта, че не е имало подслушвания, а твърдяха, че имало стотици. Всъщност, Борисов, хиляди са. Временната комисия в 46-тото Народно заседание, на която бях ръководител, завърши с решение на Народно събрание, оповестено в Държавен вестник. Доказателствата, които комисията събра, са за 928 души, които са подслушвани. По данните от търсачката на BIRD са над 3000 “, добави юристът.

„ Не ви би трябвало нищо, с цел да видите, че корупцията и мафията си имат страна към момента. Имат си основен прокурор към момента. И той прави всичко това, с цел да отбрани Борисов, себе си, Движение за права и свободи, ГЕРБ. С Гешев и без правосъдна промяна ние вървим обратно. Ние не можем да повдигнем обвиняване на никого. Ние желаеме не просто премахването на Гешев, а цялостна промяна на обвиняването “, съобщи представителят на „ Ние идваме “.

* Изразът е една от многото паметни реплики във кино лентата „ Опасен сексапил “, комедия от 1984 година на режисьора Иван Андонов. Точният откъс е на Тодор Колев, който играе измамника Орловски, към частника Седларов (Георги Русев), като задачата на репликата е да го сплаши:

„ Мирише ми на командировка в Софийския централен затвор. От мен един съвет – килия 216, втория етаж, южното крило. При бай Ставри, познавам го персонално. Човекът е непоколебим, само че обективен. Много обича майтапите. Вие сте още млад, ще излезете непокътнат.”

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР