Това каза 21-годишната Антония Чикова пред Нова телевизия седмица, след

...
Това каза 21-годишната Антония Чикова пред Нова телевизия седмица, след
Коментари Харесай

Момичето, Което Скочи Пред Влака И Загуби Краката Си Най-Накрая Проговори. Това, Което Каза Ни Вцепени

Това сподели 21-годишната Антония Чикова пред Нова телевизия седмица, откакто скочи пред товарен трен на жп гара " Владимир Павлов " в Бургас. Локомотивът отряза двата крайници на младата жена, само че лекарите в Университетската болница съумяха да спасят живота й.

След нещастието стана ясно, че Антония е израснала в Дома за деца, лишени от наставнически грижи " Младен Антонов " в плевенското село Тотлебен. Там тя е оставена от родителите си, когато е била 6-годишна. След като приключва гимназия в Ловеч, Антония отпътува с другари на морето и съумява да си откри работа като сервитьорка. Младата жена работи три сезона в един и същи хотел в Слънчев бряг.

Във съдбовния ден Антония отивала в Бургас, защото нейна позната й предложила двете да наемат дружно квартира, с цел да си разделят разноските, съобщи Нова телевизия.

" Не знаех какво се случва с мен. Беше ми доста мъчно. Бях доста самотна. Усещах, че се случва нещо с мен. Не можех да дремя, говорех си сама. Не можех да дремя сама ", споделя младата жена.

Антония признава, че в никакъв случай до този миг не е била в такава меланхолия. На въпрос за какво е скочила пред влака, младата жена споделя:

" Имах потребност да бъда обичана преди да се хвърля под влака. Когато се чувстваш уединен, когато се чувстваш беззащитен. Когато си мислиш, че никой в света не може да ти помогне, а в действителност има хора, които ме обичат ".

След случая майката на Антония - Мариана Чикова, дойде в УМБАЛ-Бургас, с цел да види щерка си.

" Ние сме доста оскъдно семейство, живеем със 130 лева пенсия на мъжа ми. Аз вървя да шетам фурна за 6 лева дневно. Изоставих щерка си преди време, тъй като не можех да я виждам, към този момент имах 4 деца ", изяснява майката.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР