Това как ще наредим листите не е важно, важно е

...
Това как ще наредим листите не е важно, важно е
Коментари Харесай

Михал Камбарев, ПП: Темата Украйна е разделителна линия между президента и Промяната

" Това по какъв начин ще наредим листите не е значимо, значимо е какви хора ще има вътре. Кой ще е на първо, второ, трето място няма никакво значение ", уточни Камбарев.

Той разясни, че се приказва за експертен кабинет в бъдещето. Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи си подадоха ръка, разяснява той.

Призова към воденето на разговор и да се спре с " калните борби ", които не водят до нищо. " Прокуратурата би трябвало да работи и да бъде самостоятелна ", добави Камбарев.

" Случващото се в Македония не е прелестно, само че с помощта на външната ни политика, че дадохме зелена светлина под разнообразни условия Северна Македония да продължи договарянията за влизане в Европейския съюз, сега стана тъй че те би трябвало да се изясняват пред Европейски Съюз, а не пред България за това какво вършат. Европейски Съюз още не е направил първа среща със Северна Македония. България би трябвало да отбрани ползите си, РСМ по този метод няма по какъв начин да продължи напред ",каза още той пред Българска национална телевизия.

 

По думите му би трябвало да имаме добросъседски връзки и това, което се случи, да не се повтаря в никакъв случай.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР