Това изявление тя направи по повод на наводнението в Бургаско,

...
Това изявление тя направи по повод на наводнението в Бургаско,
Коментари Харесай

Нинова: Ежегодно някои си отива от немърливостта на кабинета

Това изказване тя направи във връзка на наводнението в Бургаско, което взе три жертви, а един човек е в неопределеност. Жертвите са от селата Полски извор, Ливада и Равнец. Един човек от село Черни връх се търси.

„ Имахме среща с бургаските ни депутати, които взеха решение да тръгнат за наводнените места и да оказват помощ на потърпевшите. Но това е деяние след самите събития”, съобщи пред медиите в Народното събрание Корнелия Нинова.

„ Бих желала да напомня, че повдигаме въпроса за наводненията още от Мизия. За тези години нищо не се направи. Искахме обединен орган за следене на язовирите, имахме информация за проблематични места, където не се взимат ограничения. Проверете по какъв начин се разпределят парите за бедствия и повреди от държавните управления на Бойко Борисов. Ще излезе забавна информация”, сподели още Корнелия Нинова.

„ Къде отиват, кой ги усвоява, дано да проверим това? Защото всяка година си отиват хора поради такива решения от държавното управление. Това не може да продължава. Не бяха признати и нашите промени на законите. Години наред единствено фалшификати. Всяка година някой си отива от немарливостта на правителството”, отсече водачът на Българска социалистическа партия.

Тя зададе въпроси и прикани медиите да потърсят отговори: „ Искана ли е помощ за този район и дали е отпусната? Усвоени ли са средствата, или не?”.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР