Това идва, когато се твърди, че г-н Сунак е бил

...
Това идва, когато се твърди, че г-н Сунак е бил
Коментари Харесай

Бившият лидер на торите предупреждава Сунак, че трябва да намери друга държава, в която да депортира мигранти, ако планът за Руанда се провали

Това идва, когато се твърди, че господин Сунак е бил предизвестен от държавни юристи, че се пробва да се откаже от Европейската спогодба за човешки права Права (ECHR) за неговия преразгледан проект за Руанда няма да работи.

„ Ако не беше Руанда, трябваше да е някъде другаде “, сподели лорд Хейг по отношение на вероятността, че господин Сунак няма да може за пускане на еднопосочни полети до централноафриканската страна.

Лорд Хейг сподели пред Times Radio: „ Те би трябвало да имат някакъв аспект от тази политика, който демонстрира, че в случай че дойдете във Англия нелегално, вие сте ще бъде отстранен от него... Така че мисля, че това е нужен съставен елемент, по един или различен метод. “

Връстникът на торите сподели: „ Ако не беше Руанда, трябваше да е някъде другаде. Други страни гледат на доста сходни неща и по този начин това би трябвало да участва някъде в метода на множеството държавни управления към имиграцията.

„ В противоположен случай незаконният преселник въобще няма кой знае какво възпиращ тласък да се опита да н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР