Това гадание е старинно, с английски корени и може да

...
Това гадание е старинно, с английски корени и може да
Коментари Харесай

Староанглийско лунно гадание разкрива каква ще е съдбата ви

Това врачуване е старинно, с британски корени и може да бъде потребно единствено няколко пъти в годината

То се прави през декември-януари и в дните на пролетното и есенното равноденствие

Вземете ключ, пръстен, цвете, клонка от дърво (най-добре върба), парче баница, коричка самун, както и няколко карти – 10 спатии, 9 купи, асо пика и асо каро. Желателно е тези предмети да не са ваши персонални и непрекъснато употребявани. Увийте ги в забрадка и ги поставете под възглавницата.

Когато лягате да спите, въображаемо помолете Луната да ви изпрати насън знаци за вашата орис. През нощта би трябвало да сънувате по какъв начин се отразяват предметите знаци в това, което ви следва в бъдеще. Ако ви се е присънила стихия – на неприятности е; само че в случай че е приключила, преди да се разсъните, значи, че след бурния интервал ще стартира спокоен живот.

Пръстен или асо каро е на брак; в случай че ненадейно ви се е присънило асо купа, което не е под възглавницата – на огромна обич е. Хлябът значи, че ви чака добра работа; пирове или баници – процъфтяване; карти от боята пика – нещастие; спатия – живот в непозната страна; кари – пари; ключове -власт; птици – деца; гъски – многократен брак.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР