Това е зодията, която има доста противоречиви черти в характера

...
Това е зодията, която има доста противоречиви черти в характера
Коментари Харесай

15 причини защо трябва да имате поне един Телец в живота си

Това е зодията, която има много спорни черти в характера си. Но е почтена за удивление по толкоз доста аргументи. Това са 15 неща, за които би трябвало да си признателен, че имаш човек със зодия Телец в живота си.
1. Те ще създадат света ти пъстър. Гледат на всичко с розовите си очила и отпимизмът им е заразяващ.
2. Телците ще се опитат да те трансформират към по-добро. Няма да спрат да акцентират неприятните черти от характера ти, само че не с цел да те наранят, а да те трансформират. И най-после ще станеш по-добър човек.
3. Ще те научат по какъв начин да обичаш. Истински, надълбоко, откровено и от сърце. За тях любовта е тази, която движи света напред. И постоянно ще се стремят към нея.
4. Няма да ти дадат и един отегчителен ден. Настроенията им се менят за секунди, концепциите им също и ще създадат живота и радостен, щур и друг.
5. Ще те накарат да повярваш в себе си и ще изслушат всичките ти проблеми. Никога няма да те оставят самичък да се справяш с компликациите на живота.
6. Ще те научат какво е романтиката. Ще ти създадат най-красивите и прочувствени изненади, които в миналото си получавал. Не можеш да не ги обичаш.


7. Телците не обичат свадите и постоянно ще се опитат да намерят спокойния и спокоен път към теб.
8. Ще те научат какво е да грабиш от живота с цялостни шепи. Да не скриваш страстите си, да правиш тъкмо това, което ти се желае и да поемаш опасности. Без да мислиш, единствено да усещаш.
9. Ще ти дадат цялата независимост на света, тъй като обичат своята в подмяна. Няма да те питат къде, по какъв начин и с кого си бил, просто ще те чакат с неспокойствие вкъщи.
10. Ще хапваш най-вкусните неща, които в миналото си си представял. И домашният уют ще бъде нещо като даденост.
11. Няма да се чудиш дали си задоволително добър в нещо. Телците цялостен живот ще ти повтарят, че си най-хубавият, тъй като имат вяра в хората, които обичат.
12. Ще ви заловен за ръка и дружно ще обиколите света. Ще ви покажат, че животът има смисъл единствено, когато пътуваш и опознаваш света.
13. Никога няма да спрат да ви повтарят, че ви обичат. Ще са най-привързаните на света и постоянно ще ви го демонстрират.
14. Ще ти оказват помощ с всичко, което поискаш от тях.
15. Те са скромни и в никакъв случай не биха поискали нещо от теб, даже да го заслужават – ще го правят отстъпка на тези, които имат по-малко от тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР