Това е заблуден дрон. Няма опасност. Не сме цел, отцепен

...
Това е заблуден дрон. Няма опасност. Не сме цел, отцепен
Коментари Харесай

Валентин Радев: Дронът край Тюленово е бил заблуден, не сме цел

Това е подведен дрон. Няма заплаха. Не сме цел, отцепен е регионът. Това сподели специалистът по гърмежи Валентин Радев пред bTV във връзка планове и взривен дрон край Тюленово.
Прочетете още
„ Това е част от протичащото се във войната в Украйна. Паднал е във водата и теченията са го отнесли до наши води. Не мога да кажа дали е съветски или украинки “, сподели Радев.

„ Браво на будния жител, който е подал сигнал. Това е по-важното – че е отцепен регионът “, сподели той.

„ Ако е било рисков военен дрон, е трябвало да се отиде през нощта, само че случая не е подобен “, безапелационен бе Радев.

По думите му, когато Тагарев споделил, че ежемесечно се унищожавали муниции, имал поради не такива от войната в Украйна, а такива, които са употребявани в наши учения.

„ За първи път е наранена наша територия от войната в Украйна “, уточни Радев.

„ Ние сме НАТО и НАТО е готово да се оправи с войната “, сподели той.

По думите му, в случай че бил боен министър щял да прати фотография на украинския си сътрудник ида го попита дали е техен дрон.

„ Един министър на защитата в никакъв случай не споделя цялата информация по обясними аргументи. В случая няма особена загадка. Можеше да има нещо, в случай че беше ориентирано към нас. Тогава и аз щях да запитвам Тагарев какво става “, уточни Валентин Радев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР