Това е вторият протест срещу промените в Изборния кодекс, като

...
Това е вторият протест срещу промените в Изборния кодекс, като
Коментари Харесай

На протест граждани казаха ”не” на хартиената бюлетина пред парламента

Това е вторият митинг против измененията в Изборния кодекс, като първият беше на 18 ноември.

 

Към момента придвижването пред постройката на Народното събрание не е блокирано.

В петък повече от 11 часа продължи дебатът на второ четене на законопроекта за промени в Изборния кодекс. " Вместо да се ангажира със сформиране на държавно управление, да се занимава с проблемите, които директно касаят българските жители, да се концентрира върху проектозаконите по Плана за възобновяване и резистентност, попълването на персоналния състав на органи с изминал мандат и други значими проектозакони, Народното събрание реши да се занимава с Изборния кодекс ", сподели президентът Румен Радев по време на консултациите с " Български напредък " за сформиране на държавно управление. Дали това е главният приоритет на обществото ни, както и четиричасовият спор за наименованието на закона, надълбоко се колебая, добави Радев.

 

Утре се чака още веднъж да стартират дебатите в Народното събрание за промени в Изборния кодекс, които връщат хартиените бюлетини.

Напиращите да върнат хартиените бюлетини социалисти прибегнаха до компромати против поддръжниците на машинния избор. Това стана на втория ден, откогато законопроектът се гледа на второ четене от депутатите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР