Това е вторият автомобил на Rolls-Royce от серията Boat Tail

...
Това е вторият автомобил на Rolls-Royce от серията Boat Tail
Коментари Харесай

Специален RR за $25 млн. с перли, орех и вино

Това е вторият автомобил на Rolls-Royce от серията Boat Tail - специфичното издание, от което в Гудууд вършат три извънредно извънредни коли, всяка една по условия, усети и прищевки на клиента.

Днес Rolls-Royce Boat Tail Втори (прикачваме тази благородническа купа от нас, тъй като му приляга) бе изложен на Конкурса за грациозност “Вила д’Есте” край езерото Комо в Италия.

Т ова е вторият автомобил на Rolls-Royce от серията Boat Tail - специфичното издание, от което в Гудууд вършат три извънредно извънредни коли, всяка една по условия, усети и прищевки на клиента.

Любопитно е, че първият,, беше показан на света на 29 май предходната година. Не на състезанието тогава, тъй като беше изместен за октомври. На цена от 28 милиона $, което тогава го направи най-скъпият нов автомобил в света. Такъв е и до през днешния ден.

За втория кабриолет на RR не се оповестява цена, само че съгласно реномирани британски медии, като Autocar, тя е в порядъка на 20 млн. паунда, което по днешния курс е 25 млн. в щатската валута. Около, защото не знаем какъв брой тъкмо е. Едно е несъмнено - подрежда се компактно до първия по пари.

Всичко останало - като се почне от разкош, направата и персонализацията, е вън от подозрение.

Знае се, че Втория е поръчан от семейство, чийто бизнес е ориентиран към перлите.

Повече за този извънреден автомобил чете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР