Това е война. Ние имаме няколко основни оръжия – дезинфекция,

...
Това е война. Ние имаме няколко основни оръжия – дезинфекция,
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев: Във война сме! Отново ще препълним болниц...

Това е война. Ние имаме няколко съществени оръжия – стерилизация, ваксини и така нататък, а вирусът пък гледа по какъв начин да заобиколи имунитета. Възможно е да има още веднъж препълване на лечебните заведения у нас. Точна дата по кое време това ще се случи не може да се каже. Но ще се случи – Омикрон ще пристигна в България, въпросът е какъв брой бързо ще му позволим да се популяризира. Това съобщи доцент Ангел Кунчев в утринния блок на Нова телевизия.

Той бе безапелационен, че към този момент се е отказал да дава отговор на крайните антиваксъри, тъй като те няма по какъв начин да бъдат уверени в нищо.

„ Навсякъде има антиваксъри, само че нашите са най-кръвожадни. Цял български град си отпътува – 30 хиляди българи умряха от ковид, а те приказват за чипове, самолети и какво ли не “, ядоса се експертът.

По думите му данните, които получаваме за разпространяването на Омикорн по света, са леко спорни. " Във Англия, да речем, нещата са много трагични. Те споделят „ В момента не сме във вълна, а в цунами “. Неминуемо ще си го внесем и при нас. Въпросът е да сме добре готови, а ние не сме “, предизвести доцент Кунчев.

Според него има прочут пробив във имунизациите, само че тези страни, които имат ниска имунизация, дават най-вече жертви.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР