Това е вотът на недоверие. Практически г-н Минчев плати цената

...
Това е вотът на недоверие. Практически г-н Минчев плати цената
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Това е вотът на недоверие. Минчев плати цената на Петков

" Това е вотът на съмнение. Практически господин Минчев заплати цената на безобразията на нарушителя на конституцията Кирил Петков, на лъжеца и това неразбирателство, по какъв начин му беше името... той заплати тяхната цена. "

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ откакто Народното събрание гласоподава оставката на Никола Минчев като ръководител.

Според него резултатът при гласуването на вота на съмнение другата седмица ще е същият. Това е най-правилното решение за българските жители в тази спешна обстановка, сподели Карадайъ. И изясни, че не може с ненавист и опълчване да се преодолеят рецесиите. Виждаме, че тези хора са 1 година министри, кабинетът е на 6 месеца, само че те са министри от 1 година,  и единствено задълбочават рецесиите и основават нови рецесии, не вземат решение проблеми на хората, разяснява водачът на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи още не са решили кого ще поддържат за нов ръководител на Народно събрание. На въпрос за кандидатурата на Ива Митева водачът отговори: Всичко е допустимо сега, госпожа Митева е била ръководител на Народно събрание. Но влизаме на съвещание и ще решим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР