Това е видео, на което е заснет руски пленник, който

...
Това е видео, на което е заснет руски пленник, който
Коментари Харесай

Руски войник: Нашите дори и труповете ни не събират

Това е видео, на което е сниман съветски заложник, който беседва с майка си по телефона. Разкрива потресаващи неща от съветската войска: че не прибират труповете на бойците си, че доубиват ранени. Съветва я да не приказва за това, тъй като ще я притиснат ФСБ - Федералната работа за сигурност, тогавашната Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Войникът:...смърт. Целият батальон. Всички, всички. Всичко убиха.

Майката: Синко... (плаче)

В. Аз съм жив. Сега ще ме съдят в Организация на обединените нации. Има вид да ме заменят като военнопленник. Ти можеш да окажеш помощ това да стане, в случай че се включи обществеността. Ти знаеш, там... в Съвета на майките напиши писмо, до ръководителя иди, може би, през тях ще се получи да ме върнат... да ме върнат в къщи.

М. (Не се разбира)

В. Ето, такава скотщина.

М. (пак не се чува, звук в телефона)

В. (обръща се към украинския пазач) Мога ли по този начин да го държа (показва с жест телефонът към ухото, очевидно му позволяват да го държи единствено пред себе си). Там шуми...

М. Чакам те, доста... Върни се в къщи (плаче)

В. (Силно се разплаква) Аз също доста ви обичам... (плаче) Ти иди при началника и на Съюза на майките напиши. Защото тези кучи синове даже 200-тимата (явно има поради убити) не прибират, и ранените сами убиват... Въпросът е ще разменят ли пленници, да ги е..а... Всички избиха, всички, а те дори не събират труповете (Псува: да вървят на майната си, курви, кучи синове)... Въобще никаква погребална кола, не пристигна, майната им. А седмица мина. Ти там не крещи мощно, че всички убиват или че не събират труповете, че ФСБ-шниките теб ще те притиснат. Просто кажи, най-малко пленници да разменят. Защото в случай че започнеш да вдигаш кавги, ще ти скочат ФСБ-шниките.
https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/руска погребална кола.png " border= " 0 " alt= " " width= " 725 " height= " 543 " /> Още при влизането им в Украйна бяха видяни мобилните крематориуми на руснаците.
М. Как се държат с теб?

В. Не ме бият, не ме мъчат. Хранят ме.

М. (не се схваща, плаче)

В. Мамо, обичам ви. Целуни от мен всички...

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР