Това е вид лицемерие. Критиките към ЕС са свързани с

...
Това е вид лицемерие. Критиките към ЕС са свързани с
Коментари Харесай

Политологът Антоний Тодоров: Някои партии са лицемерни по време н...

Това е тип двуличие. Критиките към Европейски Съюз са свързани с бюрокрацията, властта на корпорациите във вземането на решения, наднационалния му темперамент, който подкопава националната страна... Това са някои причини. Крайнодесните са постоянно националисти – те съставляват същинска опасност за Европейски Съюз, само че крайнолявата рецензия е потребна – тя засяга властта на корпорациите “, изясни Тодоров.

Изборите за Европейски парламент ще се проведат сред 6 и 9 юни. " Те постоянно слагат доста съществени въпроси. Европейски Съюз е много характерен, това е автентичен съюз, който изисква всичките му членки да бъдат демокрации. Има принадлежности, с които да оказва напън против държавни управления, които се пробват да подкопаят демокрацията.

Европейските избори са на втори проект – доста по-малко гласоподаватели се активизират тогава, в сравнение с национални избори в обособените страни “, регистрира Тодорв. Той напомни, че съгласно някои анализатори, жителите не виждат мощна връзка с европейските ръководещи органи и не се усещат овластени посредством този европейски избор. Други обаче настояват, че ролята на Европейския парламент се ускорява от ден на ден – само че всички европейци ли припознават този парламент като техен представител? " Много политици играят на два регистъра – едно споделят в инстанциите на Европейски Съюз, друго изясняват на гласоподавателите си. Те постоянно употребяват израза " Брюксел ни го постанова, да вършим нещо, което не желаем “ – като че ли ние не сме част от Брюксел “, изясни манипулативния механизъм политолоът.

Относно идните президентски избори в Съединени американски щати Тодоров акцентира, че Джо Байдън, който даде да се разбере, че няма да се кандидатира за втори мандат заради възрастта си, изнедада всички, като в действителност го направи. " Той сложи Демократическата партия в доста мъчно състояние. Тръмп, който има последователи в Републиканската партия, изплува на напред във времето още веднъж – това е изумително. Американската народна власт е изправена пред огромни усложнения “, счита още специалистът. Връщането на Тръмп ще върне това, което познаваме от него, безапелационен е Тодоров. Американската левица не се припокрива с европейската, американските политически обичаи значително се разграничават от европейските и ние не можем да разберем едните през другите, разясни още политологът. Според него, американските партии са значително олигархизирани.

Президентските избори в Русия са значим акцент от международната политическа карта през 2024 година " Според мен Владимир Путин ще бъде избран отново за следващ път – там има избори, само че не и народна власт. Защо се случи по този начин – партията на президента печели изборите от 2022 година – има партиен плурализъм, все пак една и съща партия печели всичко. Аристотел е споделил, че би трябвало един път да бъдеш ръководещ, втори път- ръководен. Политическите елити би трябвало да се редуват, което е либерален белег – това виждаме в европейските избори. В Русия не е по този начин, не виждам новости, с изключение на резултатът от войната в Украйна- майките на починалите бойци към този момент се самоорганизират по предстоящ метод. Президентът Путин ще има компликации “, предвижда политологът Антоний Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР