Това е въпрос, който вълнува много хора днес. Почти всеки

...
Това е въпрос, който вълнува много хора днес. Почти всеки
Коментари Харесай

Как да привличаме парите и да станем богати?


Това е въпрос, който вълнува доста хора през днешния ден. Почти всеки от нас познава богаташи, които постоянно имат разполагаем парите, които им трябват, без освен това да се постанова да теглят бързи заеми (pikavippi nopeasti). Как го реализират? Нека разгледаме по-подробно тук.

Само хората, които имат по-дълбоки финансови знания, могат да притеглят парите към себе си. Как можете да придобиете такова познание от персонален опит?

Етапът на счетоводството и разбора

Проведете следния опит: в продължение на един месец запишете всичките си разноски, без да променяте метода си на живот, т.е. харчете за нормалните неща. През първия ден от идващия месец деликатно прегледайте всичките си разноски и помислете кои от тях са безполезни и по какъв начин бихте могли да ги избегнете.

Етапът на обмисляне

Следващата стъпка е да съставите проект за покупките, които ви предстоят за месеца – така-нареченият стадий на обмисляне, който ще ви помогне да се отървете от непотребните разноски.

Обикновено човек не помни къде е похарчил към 20% от средствата си, само че с помощта на извършения от вас разбор на всичките ви разноски за предходния месец, както и на планирането на бъдещите разноски, ще съумеете да спестите тези пари и вместо да ги отблъсквате, ще ги притегляте към себе си. 

Идеята посредством вярно обмисляне да се икономиса избрана част от приходите ви не е по никакъв начин неприятна. Както споделят хората, икономисаните пари са извоювани пари. Но дано преминем към идващия етап…

Етапът на обмисляне на времето

Всички знаем фамозната максима: времето е пари, тъй че би трябвало да накараме времето да проработи в наша изгода. Как можем да реализираме това? Като планираме авансово деня си и усъвършенстваме времето си. Няма по какъв начин да очаквате, че ще забогатеете, в случай че си губите времето. То ви е обещано или да печелите пари или да си почивате.

Ето един образец: уговорили сте си среща с клиент… Имате следните разновидности:

да излезете от у дома пеш един час по-рано,

в случай че нямате време да ползвате персонален или публичен превоз,

да извикате такси в последния миг и в последна сметка да попаднете в запушване и да закъснеете.

Ако изберете първия вид с ходенето пешком, вие в действителност икономисвате двойно, тъй като не плащате за такси и инвестирате във вашето здраве. Разбира се, не би трябвало да изпадаме във всевъзможни крайности, единствено и единствено да икономисаме някой и различен лев, само че постоянно можем да го вършим, когато имаме такава опция.

Водете договаряния за цените

Ако се занимавате със личен бизнес, не се опасявайте да се пазарите и да желаете повече за стоките или услугите, които оферирате. Има огромна възможност покачването на цените даже да усили броя на клиентите ви, защото по предписание се счита, че високата цена значи високо качество. Ако в действителност оферирате такова качество, не се колебайте да поискате повече за него.

Чрез тези няколко елементарни метода ще можете да притегляте парите към себе си и последователно да забогатявате. Разбира се, би трябвало да се научите и рационално да харчите средствата, с които разполагате, с цел да не се постанова да влизате в гъвкави заеми за 2018 година (joustoluotto 2018). Така ще разполагате с толкоз пари, колкото и вашите богати другари.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР