Това е уникален, спонтанен и нережисиран граждански протест и не

...
Това е уникален, спонтанен и нережисиран граждански протест и не
Коментари Харесай

Мая Манолова: Нито един партиен лидер не трябва да се опитва да яхне протеста

Това е неповторим, импровизиран и нережисиран цивилен митинг и не би следвало нито един политически или партиен водач да се пробва да яхне този митинг, разяснява в предаването „ Тази заран “ Мая Манолова.

По думите й никой политик не би трябвало да се пробва да „ яхне този митинг, тъй като ще падне от коня и ще си счупи главата “. Тя прикани всеки политически водач да заявява, че няма да ръководи с Бойко Борисов.
Без съществени нарушавания и на петия ден от митингите Изключение е случай на счупеното стъкло на автомобил в региона на Българска народна банка - арестуван е 33-годишен мъж
Хората на площада за 5 денонощия реализираха това, което депутатите в Народното събрание не могат да реализират – единение, сподели още Мая Манолова.

„ Аз си подадох оставката като депутат, подадох си оставката и като омбудсман. Излязох и се изправих персонално против Борисов есента на кметските избори в София. Понесох целия удар на опита на този модел да се запази “, означи Мая Манолова.

Тя уточни, че гражданското придвижване „ Изправисе.Бг “ поддържа настояванията на протестиращите – оставка на държавното управление, оставка на Гешев, Велико национално заседание и нова конституция и електронно гласоподаване.

„ Добавяме към тези претенции и идеите, зад които седим като гражданска платформа. А те са – цялостна проверка на властта, на всички институции на централно и районно равнище. Пълна проверка на покупко-продажбите и на приятелския кръг на Борисов “, сподели още Манолова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР