Това е ужасяващият момент, в който две кучета от породата

...
Това е ужасяващият момент, в който две кучета от породата
Коментари Харесай

Кучета XL Bully нападнаха мъж на гара в Англия

Това е ужасяващият миг, в който две кучета от породата " XL Bully " стартират безумна офанзива на железопътна платформа с приближаващ трен, откакто жена сякаш губи надзор над животните.

На фрагментите, снимани на гара Стратфорд, се вижда по какъв начин жена стои над кучета с бяла и светлокафява четина. Изглежда, че тя слага ремък на огромното куче, до момента в който гледа надолу по перона към второ куче, което е с бяла четина с огромни кафяви петна.

Вижда се по какъв начин второто куче, което е на мотив, скача върху мъж и нападателно се нахвърля върху него.

Нападението се случва единствено дни преди държавното управление да забрани развъждането, продажбата или притежаването на нелицензирани XL Bully заради това, че единствено за една година тези животни са умъртвили шестима британци.  

Заподозреният XL Bully атакува мъжа, който съгласно очевидци е пристигнал да помогне на дамата, опитваща се да овладее кучетата си.

Жената се пробва да задържи другото си куче, което също се втурва към мъжа, който неведнъж крещи за помощ.

Мъжът се пробва да се измъкне от нападателните кучета, само че пада - единствено на сантиметри от ръба на перона - до момента в който към гарата се доближава трен.

Кучето, което в това време е избягало от нашийника и каишката си, незабавно скача върху него, до момента в който безпомощният мъж се пробва да го отблъсне.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР