Това е ужасяваща ситуация и главният прокурор Джеф Сешънс трябва

...
Това е ужасяваща ситуация и главният прокурор Джеф Сешънс трябва
Коментари Харесай

На Тръмп Му Писна: Главният Прокурор Веднага Да Спре Разследването За Русия

" Това е ужасяваща обстановка и основният прокурор Джеф Сешънс би трябвало да спре този манипулиран лов на вещициведнага, преди да е опетнил нашата страна още повече. Боб Мълър е тотално спорен, а неговите 17 гневни демократи, които му правят мръсната работа, са срам за Съединени американски щати! "

От туита на Тръмп не излиза наяве кои са 17-те демократи, за които приказва.

По-рано президентът отбрани някогашния си помощник Манафорт, като написа още веднъж в обществената мрежа, че той е работил с Роналд Рейгън и Робърт Дойл, които са уважавани политически водачи, и попита за какво държавното управление не му е споделило, че той е разследван.

Процесът против Манафорт е първият, който произтича от следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър за евентуални връзки сред предизборния екип на Тръмп и Русия. Във встъпителната си тирада на процеса във федерален съд в щата Вирджиния прокурорът съобщи, че Манафорт е провел скица за укриване на милиони долари от данъчната и банковата система на Съединени американски щати.

Според обвиняването някогашният началник на предизборната акция на Тръмп е отворил над 30 банкови сметки в три непознати страни, в които да получава и укрива приходите си от политическата си консултантска работа в Украйна, съобщи обвиняването в делото против Манафорт за банкови и данъчни измами.

Според отбраната Манафорт в никакъв случай не е възнамерявал да крие от американските управляващи размера на приходите си или банковите си сметки в чужбина.

Адвокатът Томас Зенли съобщи, че Манафорт е разчитал на други хора да наблюдават транзакциите с тези пари, най-много на Гейтс. По-рано тази година Гейтс се призна за отговорен и в този развой е очевидец на обвиняването.

Очаква се процесът да продължи три седмици. Той касае действия, които са се състояли, преди Манафорт да стане началник на предизборния екип на Тръмп в интервала сред май и август 2016 година, отбелязва Франс прес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР