Това е тяхно право на мнение, тяхно решение. Към момента

...
Това е тяхно право на мнение, тяхно решение. Към момента
Коментари Харесай

Мирослав Иванов за стопирането на преговорите от БСП: Тяхно решение, Кирил Петков е кандидат-премиерът ни


Това е тяхно право на мнение, тяхно решение. Към момента е нашата номинация за министър председател, каза пред публицисти в Народното събрание депутатът от " " и изпълняващ длъжността ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов във връзка оповестеното от прекъсване на договаряния с ПП за сформиране на ново държавно управление заради решението за отзоваването на 70 дипломати от Русия, съобщи кореспондент на. От ще се върнат на масата за договаряния само когато от Политическа партия предложат различен претендент за министър председател, оповестиха " алените ".

В отговор на въпрос какво знае за изгонването на руските дипломати от България, той съобщи: " Това, което знаем всички. Не съм осведомен с отчета на ДАНС. Това е работа на изпълнителната власт ".

Попитан дали в " " са подготвени да обмислят поставените от условия, Иванов сподели: " Това би трябвало да се реши от Изпълнителния съвет на Политическа партия. Ние не вземаме еднолични решения като господин Борисов. Трябва да се съберем и да разясняваме ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР