"Това е типична втора вълна, по-мощна от първата, защото и

...
"Това е типична втора вълна, по-мощна от първата, защото и
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Отиваме към масово К-19 заразяване! Почнахме да си губим ума

"Това е типична втора вълна, по-мощна от първата, тъй като и сезонът е грипен. Дано не се окаже, че доста хора ще пострадат. Отиваме към всеобщо заразяване, само че би трябвало да създадем всичко допустимо да запазим здравето на хората ", с тези думи стартира присъединяване в "Беновска пита " по Канал 3 проф. Михаил Константинов, анализатор и ръководител на Информационно обслужване.

"Трябва да внимаване да не се докараме като американците, те са световно разграничени. Всички дружно би трябвало да работят, тъй като вируса не сортира. В политическо отношение България не стои по-зле от останалите страни ", изясни той.

"Американците са доста по-зле от нас, такава тежка рецесия е при тях, идиотия е, неприемливо. И българите почнахме да си губим мозъка, за жалост ", добави Константинов.

"В Европа машинно гласоподаване няма, където имаше, го изхвърлиха. Представете си при гласоподаване по пощата каква загадка на вота ще има?

23 май е изцяло конституционна дата за изборите. И властта, и опозицията желаят изборите да са на 28 март, никой не желае да удължава тази обстановка, нито да има предварителни избори.

България не би трябвало да отстъпва от позицията си за Северна Македония ", показа още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР